De Boze Heks

Website over de kinderboeken van Hanna Kraan.

Wat vinden kinderen en ouders van Hanna’s boeken?

Verhalen van de boze heks

Verhalen van de boze heks

Die boze heks is toch wel vaak boos!

Die boze heks is wel vaak boos! dat zei mijn dochter van 6 jaar toen we het boek uit hadden. Ze had er de grootste lol mee gehad. Vooral de kreten die de heks maakt en die ik als voorlezer lekker sappig aanzette, kwamen goed over en gaven heel wat lachsalvo’s. leuke korte verhaaltjes met een mooie boodschap!

Erg leuk boek

Mijn dochter van 7 heeft het in een keer uitgelezen zo leuk vond ze het. Het zijn veel korte verhaaltjes. Het enige minpuntje is dat het boek wat kleiner van formaat is als wij gedacht hadden (voor zover je dat een minpunt kan noemen).

Leuk boek met humor

Mijn dochter heeft het boek gekregen toen ze 6 was. We hebben het met veel plezier gelezen. Ze lag af en toe echt in een deuk om de boze buien van de heks. Het is ook niet zo’n echt meiden boek en dat is ook wel eens leuk.

Erg leuk

Ik heb het boek voorgelezen aan mijn zoontje van 6. Grappige verhalen, zinsconstructies lezen makkelijk voor.

Toon uw voorleeskwaliteiten

Ik vind het heerlijk om voor te lezen. Ik geef les aan kleuters en door dit boek kon ik mij eens helemaal uitleven. Gekke stemmetjes, bulderlachen en ga zo maar door. Ook niet onbelangrijk, de kinderen vonden het geweldig! Het taalgebruik is soms wel eens lastig voor kleuters maar met een beetje uitleg gaat het best. Dus als u uw voorleeskwaliteiten eens goed wilt tonen, dan is dit boek perfect.

Heel leuk boek

Ik vind dit een heel leuk boek van de boze heks . ik moet altijd zo lachen om de egel .en helemaal als de egel zegt als een egel steekels heeft heeft die niets te vrezen . ik kan nooit stoppen als ik aan het lezen ben . ik vind het leuk als er nog meer schrijfd .

De boze heks

Ik doe de opleiding PABO en heb voor mijn studie en stage dit boek gelezen. Het zijn erg leuke en korte verhaaltjes en daar door goed te gebruiken in de klas of voor het slapen gaan. De verhaaltjes lopen altijd goed af. Veel verhaaltjes zijn ook goed rond een thema te gebruiken (verjaardag, elkaar helpen, zorgen voor elkaar enz.) Ik vind het echt een aanrader!!

Bloemen voor de boze heks

image-7

Niet boos

Heel leuk dat de boze heks helemaal niet boos blijkt te zijn!
Moet kinderen van ca. 8jaar toch wel een hart onder de riem steken!

Cool

Heb het boek gelezen toen ik klein was.Echt cool!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

De boze heks moet winnen

De boze heks moet winnenHet boek in het algemeen

Ik vond het verhaal makkelijk te lezen. Ik vond het verhaal anders en ik zou het boek aan iemand anders aanraden, omdat ze het denk ik ook wel leuk zullen vinden want het is voor sommige wel leuk de ‘de boze heks’ en er is ook wel grappige dingen want het verhaal is in stukken dus dag na dag.

Dit boek krijgt van mij een 8, want ik vond het goed

Toveren met de boze heks

image-1

Toveren met de boze heks

Heel heel leuk ik heb hem ook iik ben sylvia 11 jaar en ik heb een plezier aan die boeken joh ik zou de uitgeverij van het boek wel hartelek willen bedanken

Hier is de boze heks

Hier is de boze heks

Het schap leeg

Wij leerden de boze heks via een ander boekje over haar kennen en waren meteen verkocht. Onze dochter van 6,5 heeft in de bieb het schap leeggeveegd en dit boek, met de prachtige gekleurde illustraties, hebben we de hele vakantie gelezen. Elke dag met moeite één verhaaltje. Ze zijn zó leuk dat je er meer van wilt lezen. En de heks en egel zijn favoriet.
KOPEN!!!!
Het komt in ieder geval op ons verlanglijstje, want deze hoort gewoon in je eigen bibliotheek te staan!

Komisch, en een tikje ondeugend

De verhalen over de boze heks en de dieren uit het dierenbos zijn erg leuk om te lezen. Er zit veel humor in, en de dieren worden – ook al hebben ze geen naam – als heel duidelijke karakters (typetjes) neergezet. En de heks zelf is eigenlijk helemaal niet zo boos, ze heeft eerder een imago probleem 🙂 De dieren zelf blijken ook regelmatig niet zo onschuldig als je misschien wel zou denken, en soms zijn ze zelfs ronduit ondeugend!

Beslist een aanrader dit boek. Heel leuk ook om te gebruiken om voor te lezen (of voor te dragen). De tekeningen in het boek maken de verhaaltjes helemaal af. Top!

Prachtig

Heel leuk boek ik heb er 3 van gehaald bij de bieb en deze ga ik vanaf nu altijd halen 🙂

Perfecte verhalen

De Boze Heks werd al in de klas voorgelezen en toch wilde mijn zoon hem ook thuis lezen. Wat een heerlijk boek!! Het zijn hele mooie, ontroerende, beeldende en inspirerende verhalen. Perfecte verhalen om voor het slapen voor te lezen. Ik verwacht dat kinderen van 4 tot 9 jaar, maar ook ouders geïnteresseerd zijn in deze kleurrijke verhalen. En de illustraties zijn bijzonder mooi en eigen!!

Dansen op het dak

Dansen op het dak

Dansen op het dak

Helemaal geweldig 🙂 echt heel leuk voor de kinderen echt een toppeR!!!